Представники ХНУВС – заступники деканів з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко та факультету № 3 Григорій Джагупов разом із курсантами факультетів, які навчаються за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність», провели профорієнтаційну зустріч з учнями чотирьох випускних класів і педагогічними працівниками Вінницького ліцею № 7 ім. Олександра Сухомовського. У заході також взяв участь випускник цього ліцею Максим Калайда, який зараз навчається на факультеті № 2 за спеціальністю «Право».

Представники факультетів презентували спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти в університеті, розповіли про переваги та особливості навчання, працевлаштування та подальше становлення у професії.

У межах проведення Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» курсанти розповіли ліцеїстам про види насильства, особливу увагу звернули на те, до кого потрібно звертатися підлітку, якщо він став жертвою насильства або булінгу. Вони закликали старшокласників завжди пам’ятати – насильство не можна терпіти, з ним потрібно боротися.

Під час зустрічі з керівництвом ліцею було досягнуто домовленості проводити такі зустрічі й надалі, щоб молодь більше дізнавалася про професію поліцейського та отримувала якісну університетську освіту в одному з кращих вишів України.

ВЗГ ХНУВС