Доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Володимир Дементов взяв участь в Антикорупційному тренінгу  DCA (DCA Anti-Corruption Training) та отримав персональний електронний сертифікат.

Антикорупційний тренінг DCA – це інструмент електронного навчання за запитом, який є найсучаснішою програмою, що забезпечує відповідність міжнародному праву з точки зору боротьби з корупцією, інтерактивний тренінг,  під час якого учасники отримали знання за темою та інструменти для боротьби з корупцією та впровадження антикорупційної політики на практиці.

Тренінг був організований датською гуманітарною некомерційною неурядовою організацією DanChurchAid (DCA). DCA створює стійкі громади, сприяє сталому розвитку та забезпеченню стійких засобів до існування для громад по всьому світу. DCA прагне розвинути спроможність громадянського суспільства, громадських організацій і захисників прав людини просувати права людини та підтримувати інклюзивні процеси прийняття рішень, а також сильні, підзвітні та відповідальні установи (https://www.danchurchaid.org/).

ВЗГ ХНУВС