У Всесвітній день вишиванки на факультеті № 6 пройшла тематична онлайн-зустріч за участю керівництва факультету, завідувачів кафедр, науково-педагогічного складу та здобувачів вищої освіти. Звертаючись до присутніх, декан факультету Оксана Брусакова привітала усіх зі святом і наголосила, що вишиванка – це символ нашого народу, єдність та непереможність українського духу. Вона зазначила, що одягнена вишита сорочка є знаком нашої солідарності та спільних прагнень Перемоги над ворогом.

Від науково-педагогічного складу та студентського самоврядування факультету виступили: завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, доктор історичних наук, професор Володимир Греченко, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності і фінансової безпеки, докторка юридичних наук, професорка Ольга Гетьманець, доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, доцентка Наталія Кобилко, голова студентської ради Наталія Василенко та заступниця голови студентської ради факультету Анастасія Гончарук.

Учасники заходу читали вірші українських поетів, згадували народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, історію виникнення та традиції свята, яке під час повномасштабної війни рф проти України, набуло особливого значення, адже саме вишиванка оберігає кожного українця своєю силою у боротьбі за свободу та незалежність.

Вишиваємо Перемогу! Кожен на своєму місці. Щодня. З вірою, надією та любов'ю!

ВЗГ ХНУВС