Здобувачі вищої освіти факультетів № 2 та № 3 і фахівець відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров взяли участь у культурно-мистецькому заході, що пройшов у центрі міста Вінниця. Захід з нагоди Всесвітнього дня вишиванки відбувся під патронатом Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації в межах культурно-мистецького проєкту «СвітОвид».

На Європейській площі зібрались міські та обласні творчі колективи, представники освітніх закладів міста та громадських організацій, було розгорнуто різноманітні виставки, присвячені традиційній культурі українців та її збереженню і творчому продовженню. Присутні виконали Державний Гімн України та вшанували пам'ять загиблих захисників України. Молодь привітала народна депутатка України Ірина Борзова. Після мелодії гімну на головному міському годиннику виступили кращі творчі колективи Вінниччини.

Представники різних професій, соціальних і вікових груп об’єдналися у спільному символічному відображенні серця Вінниці, у якому живе українська вишиванка.

ВЗГ ХНУВС