У межах проєкту МВС України «Дружня підтримка» Харківський національний університет внутрішніх справ став співорганізатором соціального проєкту «Подаруй частинку тепла» Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації.

Соціально незахищені категорії населення потребують уваги, турботи та опіки. Саме для цього створено унікальний соціальний проєкт.

Творчі колективи університету презентували літнім людям, особам з інвалідністю та переселенцям, які перебувають у Вінницькому обласному пансіонаті, патріотичну програму.

Захід відкрила начальниця Управління розвитку соціальних послуг Вінницької обласної військової адміністрації Руслана Гончар. Вона висловила вдячність керівництву університету та вручила Подяку від Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації за підтримку соціальних ініціатив Вінницької області.

Харківський національний університет внутрішніх справ і надалі буде підтримувати проєкти соціальної сфери, спрямовані на підтримку людей, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують додаткового піклування.

#Дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС