Для курсантів 3 курсу, які навчаються в Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті № 4 за спеціальністю «Кібербезпека», кураторами навчальних груп доцентом кафедри кібербезпеки факультету № 4 підполковником поліції Олександром Манжаєм та старшим викладачем цієї ж кафедри майором поліції Олексієм Рвачовим було організовано та проведено зустріч із оперативним працівником Управління протидії злочинам, пов'язаним з торгівлею людьми ГУНП України в Харківській області.

Він розповів присутнім про основні напрями застосування інформаційних технологій під час виявлення, попередження та документування злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми в Україні та Харківській області зокрема. Також правоохоронець-практик виокремив основні тенденції у сфері торгівлі людьми та інноваційні методики правоохоронних органів протидії цьому негативному явищу.

Оперативний працівник поліції поділився особистим досвідом проходження служби в оперативному підрозділі та дав курсантам поради щодо отримання необхідних знань і навичок в університеті для ефективного проходження служби в територіальних підрозділах Національної поліції. Також він відповів на численні запитання курсантів.

 

ВЗГ ХНУВС