У Харківському національному університеті внутрішніх справ влітку традиційно відбуваються зустрічі випускників університету різних років. 7 липня зустрілися випускники факультету № 1 (слідства) 2007 року випуску. Вони поспілкувалися з керівництвом навчального закладу – ректором університету генералом поліції третього рангу Валерієм Сокуренком, ректором університету (1992–2003 рр.; 2010–2012 рр.) Олександром Бандуркою, проректором Анатолієм Клочком, деканом факультету № 1 полковником поліції Олександром Музичуком.

Звертаючись до випускників, Валерій Васильович зазначив, що 7 липня в університеті відбулися урочистості з нагоди випуску – понад півтори тисячі студентів денної та заочної форм навчання отримали дипломи про вищу освіту. Це значима подія для будь-якого навчального закладу, адже суспільству й державі потрібні сучасні, кваліфіковані кадри. Університет пишається своїми випускниками, їх досягненнями й завжди радий бачити в своїх стінах.

Олександр Маркович підкреслив, що випускників Харківського національного університету внутрішніх справ вирізняє чуття єдиної родини, адже професія правоохоронця – особлива, пов’язана з небезпекою і ризиком, тому маєш розраховувати на надійне плече колеги та друга, який прийде на допомогу.

Випускники були раді бачити одне одного. Вони оглянути університет, який дуже змінився за останні десять років, зміцнів, став ще гарнішим і сучаснішим, відвідали нові аудиторії, сучасні навчально-тренувальні полігони, стрілецький комплекс, мультимедійний тир, музей.

 

ВЗГ ХНУВС