У Харківському національному університеті внутрішніх справ в режимі онлайн відбулась установча нарада з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Цього року виконувати обов’язки уповноважених осіб будуть 45 представників університету, які працюватимуть на пунктах тестувань у місті Харкові.

Слід зазначити, що працівники університету з 2008 року беруть участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання на посадах уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко, звертаючись до працівників університету, розповів про багаторічну співпрацю з університетом у цьому напрямі, а також зупинився на основних вимогах щодо проведення незалежного оцінювання у 2020 році.

Під час наради також обговорювалися питання безпеки зовнішнього незалежного оцінювання, інші організаційні питання, найбільш поширені ситуації, які можуть виникнути під час тестування, пояснювалися подальші дії та шляхи їх уникнення.

ВЗГ ХНУВС